Algemene informatie buikdanslessen


Lesperiodes en lestijden

Buikdanslessen zijn regulier wekelijkse lessen. De les duurt een uur.

Tijdens de nationale feestdagen en schoolvakanties worden er geen lessen gegeven.

De zomerstop duurt ongeveer 2 maanden. Wel wordt er tijdens de zomervakantie WS georganiseerd.

Kleding etc.
Wat doe ik aan? Kleding waar in je lekker kunt bewegen, legging, topje. Balletschoenen of blote voeten, geen schoenen en liever ook geen gympjes.
Een flesje water is aan te raden.

 

Aansprakelijkheid
Deelnemen aan les is op eigen risico. Bellydance Entertainment is niet verantwoordelijk voor  ongevallen, letsel, blessures en diefstal voor, tijdens of na de les. Het kan voorkomen dat er foto’s worden gemaakt voor eigen gebruik zoals social media. Indien je dit niet wenst dien je dit zelf vooraf aan te geven.

 

Inschrijf plicht
Bij aanmelding/inschrijving voor lessen na een proefles verplicht u zich het lesgeld te betalen. Geld teruggave niet mogelijk, geen uitzonderingen.

Lesgeld
Proefles is 5 euro
Kosten per les 9 euro; lesgeld is per kwartaal. Studenten krijgen 10% korting op het lesgeld, dit geldt alleen voor voltijdstudenten en op vertoon van je studentenpas.
Losse les is 12 euro.

Lesgeld dient begin van het les seizoen overgemaakt te worden. Wil je in 2 termijnen betalen, dat kan, stuur dan een mailtje naar info@naomibellydance.nl.

Restitutie lesgeld niet mogelijk. Wel kan iemand anders in je plaats komen of kan een gemiste les op een andere leslocatie ingehaald worden.

Indien een les uitvalt vanuit de dansschool, zal deze in overleg met de lesgroep op een andere datum/tijdstip worden ingehaald.