FitnessDance!

Een intensieve en gevarieerde dans workout ter ondersteuning van de body & mind en algemene fitheid gericht op vetverbranding en afvallen.

Het is een workout geïnspireerd door verschillende danspasjes en -stijlen. Zoals: latin, hip hop, Armeens, orientaalse bellydance, Afrikaans en bollywood. De bewegingen zijn eenvoudig waardoor je sneller in de move komt. Je krijgt het gevoel van: "it's party time!" , lekker dansen terwijl je gewoon aan het zweten en verbranden bent. De les sluit af met ontspannende rek-& strekoefeningen.

Wat neem ik mee? Sportkleding (mag een legging en t-shirt zijn waarin je lekker kunt bewegen) en sportschoenen. Je gaat zeker zweten, neem een handdoek en een flesje water mee.

De workout duurt 60 minuten.

 

Waar is het goed voor?

Body & Mind:
- Fit en energie boost
- Calorie verbrander
- Soepel maken van je spieren
- And off course a lot of fun!

 

Strippenkaart voor Leeuwarden :

Voor FitnessDance in Leeuwarden werken we met een strippenkaart. Hoe werkt dat? Je koopt een strippenkaart voor 6 of 10 strippen, deze gebruik je wanneer je komt en deze blijft 3 maanden geldig voor de 6-strippenkaart en 4 maanden geldig voor de 10-strippenkaart.

Prijzen zijn als volgt:

6 strippenkaart : 54 euro (9 euro per les)
10 strippenkaart: 80 euro (8 euro per les)

1 losse FitnessDance les (zonder strippenkaart) : 10 euro

Let op: contant betalen niet mogelijk.

Strippenkaarten, info, opgave etc. kan allemaal via info@fitnessdance.nl

 

Voor Franeker per seizoen :

Voor FitnessDance in Franeker werken we niet met een strippenkaart maar geldt een lesprijs voor een periode (vaak op kwartaal basis).

De kosten van FitnessDance per les is 8 euro.

 

Let op: contant betalen niet mogelijk.

Meer info, opgave etc. kan allemaal via info@fitnessdance.nl