Algemene info & voorwaarden

Alles over algemene info & voorwaarden
Lees op deze pagina alles over de algemene informatie en voorwaarden bij groepslessen binnen Naomi Bellydance School.


Lesperiodes en lestijden
De diverse groepslessen die vanuit Naomi Oriental Dance & Workouts worden gegeven zijn regulier wekelijkse lessen. Een les duurt een uur. Tijdens de nationale feestdagen en schoolvakanties worden er geen lessen gegeven (met uitzondering van de workout FitnessDance die in principe wel door gaat). De zomerstop duurt ongeveer 2 maanden en betreft de maanden juli en augustus. Wel wordt er tijdens de zomervakantie diverse workshops georganiseerd, waar je je voor kunt opgeven.

Kleding en andere praktische zaken
Wat doe ik bij een groepsles aan? In ieder geval kleding waar in je je lekker kunt bewegen, legging, topje.
Bij buikdansen graag op ballerina's of blote voeten, liever geen schoenen en ook geen gympjes.
Bij FitnessDance juist wel op sportschoenen of gympjes.
Bij FitnessDance graag je eigen yoga-matje meenemen.
Een flesje water is aan te raden bij de groepslessen, met name bij de workouts.

Aansprakelijkheid
Deelnemen aan een les is op eigen risico. Naomi Oriental Dance & Workouts is niet verantwoordelijk voor ongevallen, letsel, blessures en diefstal voor, tijdens of na de les. Het kan voorkomen dat er (groep)foto’s worden gemaakt voor gebruik vanuit de dansschool, zoals om te plaatsen op social media. Indien je dit niet wenst dien je dit zelf vooraf aan te geven.

Inschrijf plicht & Afmelding
Voor deelname aan de groepslessen bij Naomi Oriental Dance & Workouts dient de deelnemer zich aangemeld te hebben via het inschrijfformulier op de website.
Bij aanmelding/inschrijving voor lessen (na een eventuele proefles) dient het lesgeld betaald te worden voor ingang van deelname aan de 1e les.
Bij verhindering van de les, tijdig aangeven, graag dezelfde dag voor 12:00 uur afmelden.

Lesgeld & kortingen

 • Een proefles is 10 euro.
 • Kosten per les is 10 euro; lesgeld gaat per kwartaal of periode.
 • Studenten krijgen 10% korting op het totale lesgeld, dit geldt alleen voor voltijdstudenten en op vertoon van je studentenpas.
 • Als je besluit meerdere lessen te nemen dan krijg je korting op het totale lesgeld voor alle onderdelen.
 • Bij afname van meerdere les varianten dan wel workouts geldt een (oplopende) korting:
  • Kies je voor 1 onderdeel is het lesgeld 10 euro per les  (i.g.v. FitnessDance 10 strippenkaart is het 9 euro per les)
  • Kies je voor 2 onderdelen is het lesgeld 10 euro - 10% korting = 9 euro per les voor beide onderdelen (i.g.v. FitnessDance 10 strippenkaart is dan 81 euro ipv 90 euro voor 10 strippenkaart)
  • Kies je voor 3 onderdelen is het lesgeld 10 euro - 20% korting = 8 euro per les voor alle onderdelen (i.g.v. FitnessDance 10 strippenkaart is dan 72 euro ipv 90 euro voor 10 strippenkaart) 
 • Bijvoorbeeld op basis van een periode van 10 lessen:
  • Volg je bijv. Buikdans & Fusion bellydance, dan is het lesgeld: 2x 10 lessen x 9 euro per les = 180 euro
  • Volg je bijv. Buikdans  &  Fusion bellydance  &  BellyBolly, dan is het lesgeld: 3x 10 lessen x 8 euro per les = 240 euro
  • Volg je bijv. alleen Buikdans dan is het lesgeld: 1x 10 lessen x 10 euro per les = 100 euro.
 • Heb je hierover vragen, stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Het lesgeld dient aan het begin van het les seizoen overgemaakt te worden. Wil je in 2 termijnen betalen, dat kan, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Restitutie lesgeld is niet mogelijk. In geval van opgave voor een workshop, kan iemand anders in je plaats komen. Een gemiste les kan binnen een week altijd ingehaald worden in een andere groep of op een andere leslocatie. Indien een les uitvalt vanuit de dansschool, zal deze in overleg met de lesgroep op een andere datum/tijdstip worden ingehaald.

 

Nieuwe lockdown?

Vraag:
Wat als er weer een nieuwe lock-down komt?

Antwoord:
In dat geval stopt je les abonnement en deze begint dan weer als het weer kan, dus je lespakket blijft actief en vanuit de dansschool komen er geen lessen te vervallen.

Vraag: 
Krijgen we dan online lessen?

Antwoord:
Ervaring baart kunst, nee geen online lessen, maar wel online veel leuke dingen, zoals bijv. een koffie-avond met allerlei ideeën voor spelletjes of, leuke mopjes of verhalen aan elkaar vertellen, of voor elkaar dansen. Uiteraard wordt dit niet beschouwd als een "les" maar voor wie wil gewoon even lekker gezellig om samen te zijn. 

 

We blijven altijd positief, na regen komt zonneschijn. :-)  

 

Aanmelden voor een groepsles