Algemene info & voorwaarden

Alles over algemene info & voorwaarden
Lees op deze pagina alles over de algemene informatie en voorwaarden bij groepslessen binnen Naomi Bellydance School.


Lesperiodes en lestijden
De diverse groepslessen die vanuit Naomi Bellydance School worden gegeven zijn regulier wekelijkse lessen. Een les duurt een uur. Tijdens de nationale feestdagen en schoolvakanties worden er geen lessen gegeven (met uitzondering van de workout FitnessDance die in principe wel door gaat). De zomerstop duurt ongeveer 2 maanden en betreft de maanden juli en augustus. Wel wordt er tijdens de zomervakantie diverse workshops georganiseerd, waar je je voor kunt opgeven.

Kleding en andere praktische zaken
Wat doe ik bij een groepsles aan? In ieder geval kleding waar in je je lekker kunt bewegen, legging, topje.
Bij buikdansen graag op ballerina's of blote voeten, liever geen schoenen en ook geen gympjes.
Bij FitnessDance juist wel op sportschoenen of gympjes.
Bij FitnessDance graag je eigen yoga-matje meenemen.
Een flesje water is aan te raden bij de groepslessen, met name bij de workouts.

Aansprakelijkheid
Deelnemen aan een les is op eigen risico. Naomi Bellydance School is niet verantwoordelijk voor ongevallen, letsel, blessures en diefstal voor, tijdens of na de les. Het kan voorkomen dat er (groep)foto’s worden gemaakt voor gebruik vanuit de dansschool, zoals om te plaatsen op social media. Indien je dit niet wenst dien je dit zelf vooraf aan te geven.

Inschrijf plicht
Bij aanmelding/inschrijving voor lessen (na een eventuele proefles) dient het lesgeld betaald te worden. Geld teruggave niet mogelijk.

Lesgeld & kortingen

 • Een proefles is 10 euro ; besluit je na de proefles door te gaan, dan wordt de proefles als gratis les verrekend met de rest van de lesperiode
 • Kosten per les is 10 euro; lesgeld gaat per kwartaal of periode.
 • Studenten krijgen 10% korting op het totale lesgeld, dit geldt alleen voor voltijdstudenten en op vertoon van je studentenpas.
 • Als je besluit meerdere lessen te nemen dan krijg je korting op het totale lesgeld voor alle onderdelen.
 • Bij afname van meerdere les varianten dan wel workouts geldt een (oplopende) korting:
  • Kies je voor 1 onderdeel is het lesgeld 10 euro per les
  • Kies je voor 2 onderdelen is het lesgeld 10 euro - 10% korting = 9 euro per les voor beide onderdelen
  • Kies je voor 3 onderdelen is het lesgeld 10 euro - 20% korting = 8 euro per les voor alle onderdelen
 • Bijvoorbeeld:
  • Volg je bijv. Buikdans & Fusion bellydance, dan is het lesgeld: 2x 10 lessen x 9 euro per les = 180 euro
  • Volg je bijv. Buikdans  &  Fusion bellydance  &  BellyBolly, dan is het lesgeld: 3x 10 lessen x 8 euro per les = 240 euro
  • Volg je bijv. alleen Buikdans dan is het lesgeld: 1x 10 lessen x 10 euro per les = 100 euro.
 • Heb je hierover vragen, stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Het lesgeld dient aan het begin van het les seizoen overgemaakt te worden. Wil je in 2 termijnen betalen, dat kan, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Restitutie lesgeld niet mogelijk. In geval van opgave voor een workshop, kan iemand anders in je plaats komen. Een gemiste les kan binnen een week altijd ingehaald worden in een andere groep of op een andere leslocatie. Indien een les uitvalt vanuit de dansschool, zal deze in overleg met de lesgroep op een andere datum/tijdstip worden ingehaald.

RIVM maatregelen in verband met Corona

Naomi Bellydance School volgt de algemene richtlijnen van het RIVM, zoals op de website van de Rijksoverheid benoemd staat en specifiek die betrekking hebben tot sporten, dus ook het volgen van dansles. 

Het kabinet heeft alle fysieke beperkingen voor alle sporten per 1 juli opgeheven. Wel moet buiten het sporten of dansen om, dus ook direct nadat een les of training is afgelopen, of voor aanvang van de les/training, onderling 1,5 meter afstand worden aangehouden.

In het kort de spelregels vanuit het RIVM:

- Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Dansscholen mogen dus ook hun deuren weer openen. Er mag weer binnen worden gedanst door alle doelgroepen.

- Voorafgaand en na afloop van de les geldt voor volwassenen dat er 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden moet worden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines die ook per 1 juli weer open mogen.

- Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen zijn weer open.

- Geforceerd stemgebruik zoals schreeuwen is niet toegestaan.

- Zoek geen risico’s op waardoor je bent aangewezen op medische hulp (bijvoorbeeld door een ongeval).

- Blijf verder thuis wanneer je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging of koorts.

- Het virus wordt niet via zweet doorgegeven. Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Via kleine druppeltjes komt het virus in de lucht. Als je moet hoesten of niezen doe dat dan in je elleboog.

- Verder geldt dat er rekening gehouden moet worden met de algemene hygiëneregels van het RIVM. Voor binnenruimtes gelden extra RIVM-maatregelen op het gebied van hygiëne en ventilatie.
De basisregels zijn:
- Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
- Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten/dansen, dan geldt dit niet).
- Probeer drukte te vermijden.
- Was vaak je handen.

 

Nieuwe lockdown?

Vraag:
Wat als er weer een nieuwe lock-down komt?

Antwoord:
In dat geval stopt je les abonnement en deze begint dan weer als het weer kan, dus je lespakket blijft actief en vanuit de dansschool komen er geen lessen te vervallen.

Vraag: 
Krijgen we dan online lessen?

Antwoord:
Ervaring baart kunst, nee geen online lessen, maar wel online veel leuke dingen, zoals bijv. een koffie-avond met allerlei ideeën voor spelletjes of, leuke mopjes of verhalen aan elkaar vertellen, of voor elkaar dansen. Uiteraard wordt dit niet beschouwd als een "les" maar gewoon lekker gezellig om samen te zijn. 

 

We blijven positief, na regen komt zonneschijn. :-)  

 

Aanmelden voor een groepsles